• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Waterflesjes met bedrukking, een gezonde promotie en in diverse uitvoeringen.

Bedrukte kunstof flesjes, de Dopper

Bedrukte waterflesjes kunnen we in diverse varianten aanbieden. Prikkels heeft een groot assortiment waterflesjes die we helemaal in stijl voor je bedrukken. Wij zijn officieel reseller van Dopper en wij sluiten ons ook helemaal achter het verhaal om met zijn allen de gigantische plastic soup terug te dringen..

Waterflessen met een eigen logo zijn een populair cadeau om te ontvangen en te geven. Wij bieden verschillende soorten waterflessen met opdruk. Bij elke levering zullen we een proefdruk opstellen voor goedkeuring.

Bedrukte glazen waterfles, de Retap

Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw retap bestellen en laten bedrukken. U kiest zelf wat u op de fles afgedrukt wilt hebben, uw logo, een foto of een boodschap. Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen dat uw bestelling goed verpakt bezorgd wordt. Onze glazen waterflessen zijn ook nog eens van een extra gehard glas gemaakt zijn daarbij ook nog eens verkrijgbaar tegen een zeer voordelige prijs!

Luxe waterflessen als relatiegeschenk

Het is bij ons mogelijk om luxe waterflessen volledig naar uw wensen te laten bedrukken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u onze luxe waterflessen ook in een kleine oplage kunt bestellen. U zit dus niet direct vast aan het bestellen van enorme hoeveelheden en dat is wel zo prettig. 
Denkt u er over om voor uw onderneming luxe waterflessen te laten bedrukken

Pin It on Pinterest

Share This