• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

vr reality brillen van Prikkels bv

Wat zijn VR brillen en hoe werken ze?

Binnen een paar seconden, bieden Virtual reality brillen de gebruiker een unieke 3D ervaring. U kijkt niet naar iets, maar u bent erbij; u ervaart het. VR brillen kunnen worden gebruikt met de meeste smartphones, zowel met Android als met IOS. Door het downloaden van veelal gratis VR Apps kunt u snel en eenvoudig van spelletjes of 3D films genieten. Het aanbod van apps groeit dagelijks. Ook in de wereld van de promotionele industrie worden steeds nieuwe mogelijkheden voor toepassingenen ontdekt

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos … Nieuwe producten introduceren in 3D, het gebruik van social media om een grote potentiele doelgroep te bereiken, virtuele bezoekjes aan de showroom. En wat hebben wij te bieden?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor wat betreft modellen, bedrukking, films etc voor de Virtual Reality Brillen.

NIEUW! Ontdek de wereld van Virtual Reality!

Virtual Reality Glasses by Toppoint
• Vernieuwende technologie
• De beste en goedkoopste manier om deel te nemen aan de Virtual Reality trend
• Bevestig je mobiel en begin direct met ontdekken • Brede keuze in het assortiment met verschillende kleuren
• Reeds honderdduizenden uren aan content beschikbaar
• Groot bedrukkingsoppervlak
• Zet je reclame uiting extra kracht bij
• Activeer je klanten op een vernieuwende manier
• Bezoek de avontuurlijkste plekken van het universum thuis op de bank
• Gemakkelijk te verstellen en mee te nemen

Virtual reality!
2016 is het jaar waarin de Virtual Reality Glasses
(VR‑Glasses) hun grote doorbraak gaan maken. Op Youtube bevinden zich al duizenden virtual 3D video’s waar gebruikers bijvoorbeeld een kijkje kunnen nemen op de maan, maar ook een bezoek aan Mars is geen probleem. Daarnaast kunnen bedrijven klanten een virtuele tour aanbieden en zo hun marketing uitingen extra kracht bijzetten.

Hoe werkt het?
De mobiele telefoon van de gebruiker projecteert twee verschillende beelden voor elk oog. Dankzij de VR-Glasses worden beide beelden van elkaar gescheiden en ziet elk oog slechts één beeld, waardoor de illusie van 3D-beeld ontstaat. Daarnaast is de mobiele telefoon van de gebruiker in staat bewegingen van het hoofd te registreren. Dit resulteert in de 3D-wereld waarin gebruikers vrij kunnen rondkijken.

Toppoint VR top 3
Wij hebben voor u de 3 leukste apps uit de verschillende app stores geselecteerd. Zoek de titel op in uw app store en geniet van de Virtual Reality ervaring.
1. Discovery VR (gratis, Android & iOS)
2. VR Roller coaster (gratis, Android & iOS, Windows Phone)
3. Jaunt VR – Virtual Reality (gratis, Android & iOS)

Vouwbare VR-glasses Vouwbare Virtual reality brillen

Deze vouwbare Virtual Reality Glasses kan worden opgevouwen tot broekzak formaat en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je overal en met iedereen genieten van de overweldigende ervaring van Virtual Reality.

 

 

Kartonnen VR-glasses Kartonnen virtual reality brillen van Prikkels bv uit Eindhoven

Deze vouwbare Virtual Reality Glasses kan worden opgevouwen tot broekzak formaat en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je overal en met iedereen genieten van de overweldigende ervaring van Virtual Reality.

 

 

standaard VR-glasses standaard virtual reality brillen met opdruk van Prikkels BV

Deze Virtual Reality Glasses laat je door zijn verstelbare draagband en gemakkelijk te bedienen klep op een éénvoudige manier genieten van al je Virtual Reality content. Dankzij de verende klemmen bevindt de smartphone zich altijd in het midden van de lens. Deze Virtual Reality Glasses is geschikt voor smartphones met een beeldschermmaat van maximaal 15cm.

 

 

VR-glasseVirtual reality brillen deluxe van uw relatiegeschenken leveranciers deluxe 

Voor de ultieme Virtual Reality ervaring is deze luxe Virtual Reality Glasses een must. Deze bril beschikt over; luxe magnetisch open-en-sluit-systeem, elastische band, hoogwaardige lenzen die op maar liefst drie manieren te verstellen zijn. Ook is deze bril door het kunstleren stootkussen erg aangenaam in zijn gebruik. Geschikt voor smartphones met een beeldschermmaat van maximaal 15 centimer.

 

 

Kartonnen VR custom made Custom made virtual reality brillen karton

Ervaar de ultieme Virtual Reality ervaring op een goedkope manier. Deze kartonnen Virtual Reality Bril is gemakkelijk in elkaar te vouwen en geschikt voor mobiele telefoons met een beeldschermmaat van maximaal 12 centimeter. Zowel verpakking, als bril Full-color te bedrukken in eigen ontwerp.

 

U kunt hier onze collectie VR Glasses bekijken: Virtual reality glasses by Toppoint

Ga naar onze Download pagina om de (bladerbare) PDF te bekijken of te downloaden.

Pin It on Pinterest

Share This