• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

USB-Sticks

USB-Sticks, bedrukking, gravering en eigen verpakking

Prikkels heeft diverse uitvoeringen USB sticks, MP3 spelers en powerbanks  in het assortiment geschikt voor verschillende gelegenheden en promotionele acties. Een USB stick is een perfect relatiegeschenk welke u kunt voorzien van uw eigen gegevens en bedrukking. In verschillende uitvoeringen en custom made verpakkingen kan Prikkels voor elk budget de juiste USB stick in eigen (pms) kleur en verpakking aanbieden.

Uw bedrukte of gegraveerde USB sticks als relatiegeschenk met eigen logo zijn leverbaar in alle denkbare capaciteiten en uitvoeringen. De meest verkochte uitvoering is momenteel 4 GB. Nieuw en in sterke opmars is de 8GB en 16 gb USB stick uitvoering, hierop kunt u een complete back-up plaatsen en zelfs een DVD film op stick is geen enkel probleem.

Bedrukte of gegraveerde USB sticks met capaciteit zijn sterk afhankelijk van de Koers van de Dollar. Prijzen kunnen dus elk moment veranderen. Wanneer we een offerte uitbrengen is deze 5 dagen gegarandeerd. Wij werken met Premium kwaliteit USB Chips.

Jaarverslagservice

Uw digitale jaarverslag, catalogus , bedrijfs- productpresentatie en nieuws dat u als mailing naar uw klantn of prospects wil verzenden, kunnen wij per USB stick geheel in eigen verpakking voor u verzenden. Dit doen we voor meerdere klanten, en wordt als zeer positief ervaren.

Prijzen en modellen?

  Bedrukken: GRATIS tot 3 kleuren op alle BASIC Flash Drive modellen

   

   USB Stick CM-1000_01 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1000 USB Flash Drive Monte Carlo 

  De USB stick Monte Carlo is uiteraard leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Bedrukt of gegraveerd met uw logo of reclametekst de absolute topper. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De usb stick heeft een kunststof behuizing en een metalen / aluminium afwerking.

  Leverbaar in kleuren: geel, groen, blauw, rood, zwart, goud

   USB Stick CM-1001_02 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1001 USB Flash Drive Paris

  De USB stick Paris uiteraard heeft een elegante vormgeving en voorzien van een kwaliteitsversie 2.0 CHip leverbaar in alle denkbare capaciteiten. De usb stick heeft een kunststof behuizing met frosty look Deze USB memory stick is leverbaar in verschillende kleuren en plug en play.

  Leverbaar in kleuren: geel, groen, blauw, rood, zwart, zilver

   

   USB Stick CM-1002_08 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1002 USB Flash Drive Tokyo 

  De USB stick Tokyo  is uiteraard leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Extra groot bedrukkingsvlak en daarmee zeer geschikt om te bedrukken met uw bedrijfslogo of reclame uiting. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB stick heeft een kunststof behuizing in transparant kuntstof.

  Leverbaar in kleuren: zilver, rose, blauw, glans, oranje en metaalkleur.

   CM-1003_05

  CM-1003 USB Flash Drive Paris

  Beslist het meest populair model USB stick. Geheel in eigen PMS te produceren. Leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Bedrukt of gegraveerd met uw logo of reclametekst de absolute topper. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB stick heeft een kunststof behuizing en een metalen frame die u over de connector kunt draaien.

  Leverbaar in kleuren: PMS waarden en eigen verpakking.

   USB Stick CM-1004_02 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1004 USB Flash Drive Rome 

  De USB stick Rome is van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt.  Leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Bedrukt of gegraveerd met uw logo of reclametekst op de aluminium zijden. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB stick heeft een kunststof behuizing en een Aluminium afwerking.

  Leverbaar in kleuren: groen, blauw, rood, zilver, goud, geel en zwart.

   USB Stick CM-1005_01 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1005 USB Flash Drive Barcelona

  De USB stick  Barcelona uitgevoerd in geborsteld staal voor een sterke en solide uitstraling. Leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Bedrukt of gegraveerd met uw logo of reclametekst de absolute topper. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB stick heeft een volledig metalen behuizing.

  Leverbaar in kleuren: Goud, Zilver

   USB Stick CM-1101_02 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1101 USB Flash Drive Brisbane

  De USB stick Brisbane is volledig te customiseren in eigen tenue en kleuren! vraag Prikkels BV naar de aantallen en mogelijkheden voor volledig invulling. Uiteraard leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB People / Brisbane is leuk voor o.a Zorg- ziekenhuis- of overheidsinstellingen

  Leverbaar in diverse kleuren

   USB Stick CM-1007_19 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1007 USB Flash Drive Credit Card

  De USB Credit Card leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Mogelijkheid tot full color bedrukking of met een standaard kleur met bedrijfslogo bedrukking. Bedrukt met uw logo of reclametekst de absolute topper door zijn groot oppervlak. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB stick heeft een grootte van een creditcard en past makkelijk bij andere pasjes.

  Leverbaar in kleuren: Full Color, zilver, zwart , grijs, rood, wit etc etc.

   USB Stick CM-1010_14 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1010 USB Flash Drive Monte Carlo armband

  De USB stick Monte Carlo armbandis ook leverbaar in alle denkbare capaciteiten.  De USB stick heeft een kunststof  siliconen behuizing welke makkelijk om de pols is te bevestigen. diverse kleuren en bedrukkingsmogelijkheden!

  Leverbaar in kleuren: groen, blauw, oranje, rood, wit , bruin,  zwart

   USB Stick CM-1014_09 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1014 USB Flash Drive Florence

  De USB stick Florence is uiteraard leverbaar in alle denkbare capaciteiten. simpel en klassieke uitvoering chip 2.0 en mogelijkheid tot bedrukking of gravering met uw bedrijfslogo of reclametekst. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB stick heeft een kunststof behuizing afgewerkt met aluminium strip.

  Leverbaar in kleuren: groen, blauw, oranje, rood, wit , zwart

   USB Stick CM-1018_04 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1018 USB Flash Drive Alicante 

  De USB stick Alicante is uitgevoerd in zwart of bruin lederen uitvoering. Het paradepaardje onder de USB sticks, voorzien van uiteraard leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Bedrukt of met blinddruk voor en exclusief resultaat.  met uw logo of reclametekst de absolute topper. Ook kunnen wij data voor u uploaden. De USB stick heeft een kunststof behuizing en een metalen frame die u over de connector kunt draaien.

  Leverbaar in kleuren: groen, blauw, oranje, rood, wit , zwart

   USB Stick CM-1019_02 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1019 USB Flash Drive Miami

  De USB lanyard stick is uiteraard leverbaar in alle denkbare capaciteiten. Bedrukt op de clip op de lanyard zelf. Voorzien van karabijnhaakje voor het bevestigen van sleutels of naamkaathouder. vraag naar de diverse mogelijkheden.

  Leverbaar in kleuren:geel, groen, blauw, oranje, rood, wit , zwart, rose, goud.

   USB Stick CM-1032_03 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1032 USB Flash USB Stick Amazon

  De USB stick Amazon in wood / hout uitvoering. zeer geschikt voor thema’s als ecologisch verantwoorde artikelen. Populair model en leverbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Uiteraard voldoen de USB sticks aan de strenge Europese milieur richtlijnen. Uiteraard leverbaar in alle denkbare capaciteiten.

  Leverbaar in kleuren: groen, blauw, oranje, rood, wit , zwart

   USB Stick CM-1100-5 van Prikkels BV uit Eindhoven

  CM-1100 USB Flash USB Custom Made

  De USB stick Flasch is uiteraard leverbaar in alle denkbare vormen en kleuren en uitvoeringen. laat u verassen voor het minimale aantal en mogelijkheden!

  Leverbaar in kleuren: groen, blauw, oranje, rood, wit , zwart

   

  Pin It on Pinterest

  Share This