• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

TRICORP BEDRIJFSKLEDING

VEILIG, STERK EN BETROUWBAAR

Met ons merk TRICORP bedrijfskleding bieden we werkkleding zoals werkkleding uiteindelijk is bedoeld: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Daar waar vereist voldoend aan de aller strengste normeringen. Met specifieke pakketten voor werknemers in bouw, industrie en logistiek. Maar ook een eigen kledinglijn voor schilders en stucadoors.

HIGH VISIBILITY

Een zeer bijzondere plaats in onze TRICORP WORKWEAR collectie neemt onze HIGH VISIBILITY LINE in. Een ijzersterke collectie als veiligheid door zichtbaarheid van het grootste belang is, uiteraard conform nationale en internationale veiligheidsstandaarden. Maar een collectie ook met een hoog draagcomfort en van hoge kwaliteit. Daarnaast vinden in onze totale TRICORP WORKWEAR collectie de meeste innovaties plaats. Niet in het minst uiteraard vanwege de vaak specifieke en zware eisen die aan deze kleding worden gesteld.

High-Visibility kleding naar nieuwe EN ISO 20471

Als een van de eerste fabrikanten heeft Tricorp Workwear haar hoge zichtbaarheidskledinglijn grotendeels aangepast naar de nieuwe norm EN ISO 20471:20

 

 

Pin It on Pinterest

Share This