• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Sokken op maat gemaakt.

Een perfect relatiegeschenk zijn sokken op maat gemaakt, geheel custom made.
Custom made Sokken is een geweldig onderscheidend product te gebruiken ter ondersteuning van een corporate identity, huisstijl, marketing actie of persoonlijk cadeau. Onze eigen ontwerp afdeling, maakt de meest uiteenlopende ontwerpen in een eigen huisstijl of wensen. Sokken worden al in kleine aantallen geproduceerd tegen de juiste prijzen.

De specialisatie, bestaat uit sokken die met extra gemakken zijn voorzien. Bijvoorbeeld een sportsok met een ‘lusje’ aan de enkel om deze gemakkelijk en snel aan- en uit te kunnen trekken. Hierdoor gaat de sok langer mee en is deze comfortabel om te dragen.

Andere sok soorten die gerekend kunnen worden onder onze specialisatie, zijn beenwarmers, maillots, panty’s en leggings.


werkvloer en kantoor, elke sok heeft zijn eigen compositie, materiaal en kwaliteit.
Deze sokken worden gebruikt als aanvulling op bedrijfskleding of als extra veiligheid op de werkvloer, gemaakt van sublieme kwaliteit met enige versteviging in de binnenvoering. Daardoor is er minder slijtage en betere ondersteuning van de voet. Dat maakt deze sokken de perfecte aanvulling voor bedrijfskleding.

 

sokken

sokken

sokken

 

 


Kinder en baby, zijn vaak voorzien van ABS, dit is een speciaal anti-slip profiel. Deze profielen kunnen ook in de vorm van een logo worden gemaakt. Kindersokken maken we in de standaard Europese kindermaten.Een kinder sok bestaat uit bijna 3 keer zoveel garen als een korte dames sok. Kinderen verdienen de beste comfort en kwaliteit, deze hebben daarom ook te voldoen aan strenge eisen.
Kindersokken hebben een opvallend en vrolijk dessin.

sokken

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This