• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Nieuws

De laatste prikkels

Smartwatch

De smartwatch is in verschillende variante en kleuren te krijgen. Ze hebben niet allemaal dezelfde functies. De één is uitgebreider dan de ander. En ze liggen in verschillende prijsklasse. Sommige kunnen gekoppeld worden aan een telefoon met behulp van een app.

Prixton Smartwatch SW15

Deze smartwatch heeft een compact en strak design. Deze metalen smartwatch heeft een groot capacitief scherm. De gratis app is geschikt voor Android en iOS. Belangrijkste functies: SIM-kaart- en micro SD-sleuf, handsfree bellen, camera, foto’s maken op afstand, MP3-speler en meldingen van sociale media en e-mail. De smartwatch houdt tevens de slaapkwaliteit en inactiviteit bij. Het item kan worden opgeladen via de meegeleverde micro USB-kabel. Geleverd in een luxe geschenkdoos. Deze is van metaal en siliconen.

smartwatch

 

 

 

 

 

Prixton Activity Tracker AT400

 

De semi-professionele activity tracker om sportieve activiteiten en meer te meten. De batterij gaat maar liefst 5 dagen mee zonder opnieuw op te laden. De activity tracker is waterproof. De gratis app is geschikt voor zowel Android als iOS. De activity tracker meet de hartslag, het aantal gelopen stappen, verbrande calorieën en gelopen afstand. Daarnaast heeft de activity tracker een geïntegreerd alarm en geeft deze een melding bij binnenkomende gesprekken en berichten. Opladen gaat via de meegeleverde micro USB-kabel. De activity tracker wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Deze is van Kunststof en siliconen. 

smartwatch

 

 

 

 

 

 

Prixton Activity Tracker AT500

De activity tracker uit het hoogste segment. Het gebruikt een drie-assen G-sensor om de activiteiten perfect te meten. De horloge meet de stappen, verbrande calorieën, afstand en hartslag. De activity tracker is waterproof. De gratis app is geschikt voor zowel Android als iOS. Opladen gaat via de meegeleverde micro USB-kabel. De activity tracker wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Deze is van kunststof en siliconen.

smartwatch       

 

 

 

 

 

BRATARA

Armband met stappenteller, afstand-, calorieën teller en klok. De Batterij is  inbegrepen. In verschillende kleuren te krijgen: blauw, zwart,wit en groen.

smartwatch

 

 

 

 

 

 

 

smartwatch

 

 

 

Voor vragen kun u contact met ons opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This