• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Rituals pakketten

Rituals pakketten worden als gewaardeerd relatiegeschenk of kerstpakket altijd enorm goed ontvangen. Wanneer we u advies mogen geven wat betreft samengestelde pakketten van onder andere Rituals, maken we graag een uitgebreid voorstel. Als officiele dealer en leverancier van Rituals pakketten staan we graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar het assortiment en speciale Rituals acties!

Rituals. Gewoon weer even stilstaan en bewust genieten van een lekker bad, een warme douche, een kop thee of een ontspannende massage; met de Rituals producten is het een fluitje van een cent.

UNIEKE ZAKELIJKE RELATIEGESCHENKEN

Om relaties met klanten positief, gelukkig en tevreden te houden is het van groot belang om de juiste voorwaarden te scheppen. En niets wordt met meer plezier en dankbaarheid ontvangen dan een bijzonder cadeau. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een exclusief relatiegeschenk, wil je je klanten een speciaal RITUALS loyaliteitsprogramma aanbieden of wil je meer informatie over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van op maat gemaakte incentives als kerstpakketten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 UNIEK

En hoe zorg je dan als bedrijf dat je opvalt en een unieke indruk achterlaat? Door bijvoorbeeld niet uitsluitend rond kerstmis in actie te komen. Sinterklaas, Secretaressedag, Dag van de zorg, Dag van de leraar en andere feestdagen zijn bijzonder geschikt om ervoor te zorgen dat je als bedrijf opvalt met een mooi relatiegeschenk. En daar kunnen wij voor zorgen. Wil je meer weten over wat wij voor jouw klanten kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

AUTHENTIEK & OOSTERS

De basis van onze collecties is te vinden in de gebruiken van Oosterse tradities. Deze eeuwenoude kennis, in combinatie met geselecteerde ingrediënten, brengen wij samen met innovatieve technologieën. Zo creëer je de authentieke Hammam bij je thuis, breng je Yin en Yang meer in balans met het Dao ritueel en ervaar je de kracht van Ayurvedische wijsheid in je thee, je bodyscrub of aromatische olie.


Alle Rituals pakketten  zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers. Pakketten van rituals hebben allen een verhaal met een geschiedenis.
De Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, en bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen.

Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld, een cultureel antropoloog en een selectie topparfumeurs.
Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is onze passie om jouw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen.

Rituals houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij. Bovendien zijn de Rituals pakketten getest door vooraanstaande dermatologen. Op deze manier kan jij met een goed gevoel genieten van al het moois van Rituals. Bekijk het aanbod van Rituals online. Your body. Your soul. Your Rituals.

Wanneer u specifieke vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.
Populaire Rituals zoekwoorden zijn onder andere: Rituals pakketten, rituals relatiegeschenk, rituals kerstpakket, Deep relaxation, Touch of sunrise, Ayurveda rituals, Men’s essentials, Hammam rituals, Ayurveda secret, Men’s collection, Rituals leverancier, rituals geschenken

Pin It on Pinterest

Share This