• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Rituals HAMMAM pakket

Wanneer je het woord Hammam hoort denk je aan het Oosten. Al eeuwenlang gebruikt voor een grondige zuivering van zowel lichaam als geest. Deze eeuwenoude traditie inspireerde ons om een collectie te ontwikkelen die tegemoetkomt aan de behoeften van nu.


Rituals Hammam Pakket: Purifying Treat – 1108669

Ontdek en ervaar het ontspannende Hammam-ritueel thuis. Verwen Uw medewerker of relatie met dit prachtige relatiegeschenk. De gift set is verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos.

Inhoud cadeaupakket:
– Hammam Foaming Shower Gel 50 ml
– Hammam Black Soap 70 ml
– Hammam Body Mud 70 ml
– Hammam Shampoo 70 ml

 

Insider’s tip: Onze nieuwe gift sets komen verpakt in prachtige dozen, groot en klein, waar je straks al je waardevolle spullen in kunt bewaren.

 

Uw inkoop: € 16,05 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!


Rituals Hammam pakket:   Purifying Riual – 1108676

Ontdek en ervaar het ontspannende Hammam-ritueel thuis. Verwen uw relatie of medewerker met dit prachtige cadeau als relatiegeschenk. De gift set is verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos.

Inhoud cadeaupakket:
– Hammam Candle 140gr
– Hammam Foaming Shower Gel 200 ml
– Hammam Body Cream 100 ml
– Hammam Body Scrub 100 ml

 

Insider’s tip: Onze nieuwe gift sets komen verpakt in prachtige dozen, groot en klein, waar je straks al je waardevolle spullen in kunt bewaren.

Uw inkoop: € 22,95 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!


 

 


Alle Rituals pakketten  zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers. Pakketten van rituals hebben allen een verhaal met een geschiedenis.
De Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, en bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen.
Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld, een cultureel antropoloog en een selectie topparfumeurs.
Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is onze passie om jouw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen.

Rituals houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij. Bovendien zijn de Rituals pakketten getest door vooraanstaande dermatologen. Op deze manier kan jij met een goed gevoel genieten van al het moois van Rituals. Bekijk het aanbod van Rituals online. Your body. Your soul. Your Rituals.

Wanneer u specifieke vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.
Populaire Rituals zoekwoorden zijn onder andere: Rituals pakketten, rituals relatiegeschenk, Sakura pakket, Rituals kerstpakket, Deep relaxation, Touch of sunrise, Ayurveda rituals, Men’s essentials, Hammam rituals, Ayurveda secret, Men’s collection, Rituals leverancier, rituals geschenken

Pin It on Pinterest

Share This