• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Retap waterfles

Retap de duurzame waterfles

De retap waterfles is gemaakt van extra sterk borosilicaatglas, maakt duurzaam water drinken wel heel erg mooi en handig. De Retap zijn bedrukt of onbedrukt verkrijgbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid tot gravering en eigen full colour verpakking.

bedrukte verpakking Retap van Prikkels BV

De Retap waterfles – MVO gedachte en eigenschappen

To this day, 900 million people living in rural areas do not have access to clean drinking water. We want to change that and we need your help. Promote Retap Bottles and support our charity campaign for access to clean drinking water in developing countries.Until the end of 2020, for every customer that donates 50 cent per Retap Bottle, we will also donate 50 cent. Together we can raise € 1 per Retap Bottle that will go a 100% to 1001fontaines.

  • Glazen waterfles met mogelijkheid tot bedrukking c.q. gravering
  • 300 ml – 500 ml – 800 ml
  • eigen full colour verpakking leverbaar
  • BPA-vrij
  • levenslange garantie op breuk (borosilicaatglas)

button aanbieding relatiegeschenk

Duurzame waterfles om drinken van kraanwater te stimuleren.

De bedenkers van de Retap waterfles wilden de manier van denken over het drinken van kraanwater veranderen. Daarom maakten ze de Retap, de waterfles speciaal bedoeld voor het drinken van kraanwater, het model van het flesje drinkt heel lekker. Het bedrijfsleven kan extra ruchtbaarheid maken door deze flessen in te zetten voor eigen gebruik of bedrukt met logo als relatiegeschenk.

hervulbare flesje water - retap van Prikkels bv te EindhovenWaterfles Retap extra duurzaam door breukvrij glas.

De duurzame waterfles van Retap is gemaakt van borosilicaatglas . De grondstoffen en het productieproces zijn nog milieuvriendelijker dan van gewoon glas. Dit glas wordt ook gebruik voor ovenschalen en laboratoriumglas omdat het extra sterk is en bijvoorbeeld extra goed kan tegen temperatuurverschillen. De dop ( gemaakt van elastomeer en bpa- en weekmakervrij) zorgt voor een nagenoeg lekvrije sluiting.Retap met sleeve van Prikkels bv uit eindhoven

Europees product

De Retap wordt geproduceerd in de EU en alleen verkocht in Europa. Het meest vervuilende aspect van gebotteld water is het transport. Met het hervullen van het Retap waterflesje draag je echt een steentje bij aan het milieu. Een gezond geschenk om bedrukt met uw bedrijfslogo uit te voeren.

Retap als relatiegeschenk

De waterfles gaat lang mee en zorgt daarmee voor minder gebruik van materialen. het perfecte relatiegeschenk met een MVO achtergrond. De Retap kan eenvoudig voorzien worden van bedrukking of gravering, vraag Prikkels naar de mogelijkheden!

Prijs – online calculeren

Minimale afname van bedrukte of gegraveerde Retap zijn 100 stuks en prijzen zijn vanaf €6,00 per stuk. Vraag onderstaand uw vrijblijvende offerte op voor de bedrukte Retap met eigen opdruk of logo

Kleuren dop van Retap

retap dop - waterfles

Pin It on Pinterest

Share This