• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Relatiegeschenken van Prikkels BV; Leuk, origineel, goedkoop en snel geleverd! Dat is meerwaarde zonder meerkosten.

Reclame alleen digitaal? Integendeel! Meer dan 70 procent van de wereldwijde reclame-uitgaven vloeien naar de klassieke kanalen. Daarmee behoort ; reclame om vast te pakken’ steeds meer tot het vaste repertoire van de marketing-mix.
Reclame-artikelen brengen uw boodschap via alle zintuigen over – We kunnen ze ruiken, proeven, zien, horen en aanraken. Prikkels heeft hier verstand van, overtuig u hiervan!

Aandacht groeit!

Relatiegeschenken kunnen van grote waarde zijn om nieuwe klanten te bereiken, maar voornamelijk ook om bestaande contacten te onderhouden. Ten slotte is het bij een relatiegeschenk vrij zeker dat uw boodschap daadwerkelijk de doelgroep bereikt. Een goed gekozen geschenk kan langdurig impact hebben en een reeds bestaande relatie blijvend versterken. U maakt vast wel eens gebruik van relatiegeschenken, promotionele artikelen en premiums. Vaak wordt min of meer automatisch gekozen voor de “standaard” oplossingen, echter niet als u bij ons bestelt. Wij zijn van mening dat er een boodschap achter het geven moet zitten. Een emotie met gevoel. Prikkels is gevestigd in Eindhoven en heeft nationale en internationale klanten,we zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen!

Specialisten op maat en gratis geleverd!

Wij zijn gespecialiseerd om voor ieder thema en bedrijf of instelling een passend geschenk te organiseren. Voor ieder evenement budget en prijs een ander geschenk. Prikkels kent geen grenzen, letterlijk en figuurlijk. Creatieve geschenken, scherpe prijzen met hoge service van een wereldwijd netwerk van producenten. Daag ons uit of neem een kijkje in de webshop (onderstaand) voor ideeën op te doen!  

button aanbieding relatiegeschenk

 

 

Pin It on Pinterest

Share This