• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Referenties

Wij kunnen u van alles vertellen over onze producten en dienstverlening, maar onze klanten kunnen dat misschien nog wel beter. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden originele relatiegeschenken , kerstpakketten en premiums mogen bedenken, creëren en uitleveren aan zowel kleine bedrijven als grote bedrijven met meerdere vestigingen.

Onderstaand treft u een selectie van onze referenties: Onderstaand treft u een selectie van onze referenties:

Onderstaand treft u een willekeurige selectie van referenties:

“Ik word prima geholpen en altijd op een vriendelijke en correcte manier.Zowel bij standaard opdrachten maar bij afwijkende aanvragen. Prima Service en vriendelijke mensen. Wat wil je nog meer. Ga zo verder”

“Prikkels BV levert bij ons diverse artikelen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van deze producten en de snelle leveringen (altijd op tijd). Tevens waarderen wij het meedenken als het gaat om originele gifts voor onze klanten en relaties. Ze maken altijd tijd voor je vrij om mee te denken. Prijs-kwaliteit is goed in verhouding. Klantvriendelijk gericht en prettig om zaken mee te doen. Kan Prikkels iedereen aanbevelen!”

“Prikkels maakt waar het voor staat; snelle reacties op e-mail en telefoon en scherp geprijsd. Vandaag de Doppers ontvangen, prachtig!”

“Vorige week hebben wij de bedrukte doppers uitgedeeld met het nieuwe logo voor de nieuwe naam van ons bedrijf. Complimenten voor de snelheid en mooie flessen.”

 

 

Pin It on Pinterest

Share This