• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Prodir DS7

Prodir DS7 Modellen en uitvoeringen. 

De perfecte pen van Prodir om uw merk diepgang te geven en een onuitwisbare indruk bij uw relaties achter te laten.  De autoriteit van de klassieke traditionele smaak verfraait de vormen en details van de Prodir DS7: een waardevolle, tijdloze druk balpen met drukmechanisme, een brede clip en een innovatief mechanisme. Prikkels is leverancier en dealer van Prodir pennen en kan tegen de scherpste prijzen snel leveren.

Bijzonder is de optie om de drukknop in een gepersonaliseerde kleur te verkrijgen. U kunt zelf de kleurencombinatie kiezen die het best bij het formaat van uw brand past: veel contrast of juist homogene kleuren. Dankzij uw gevoeligheid kunnen wij schrijfsystemen ontwerpen die uw boodschap overbrengen.

De mooie en soevereine Prodir DS7 is perfect qua functionaliteit en vormen en heeft de Promotional Gift Award gewonnen.

Prodir DS7 Polished

ds7-polishedDe Prodir DS7, is een puch open-dicht balpen van polished materiaal. het is een niet doorzichtige, glanzende pen met een een optionele clip cover. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een pen van Prodir met een luxe en dynamische uitstraling. Het heeft de perfecte vorm en is perfect te bedrukken. Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

 

 

 

Uitvoeringen zijn o.a. DS7 PPP, DS7 PPC, DS7 PFS, DS7 PFF, DS7 PTC
 


Prodir DS7 Frosted
 

ds7-frostedDe Prodir DS7, is een Push open-dicht balpen van frosted materiaal. De pen is half doorzichtig en glanzend met een clip cover. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een Prodir pen met een luxe en dynamische uitstraling. De pen heeft een perfecte vorm en is uitstekend te bedrukken. Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de prodir pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls. perfecte pen als relatiegeschenk.

 

 

 

Uitvoeringen zijn o.a. DS7 PFF, DS7 PFS, DS7 PTC:

 
Prodir DS7 Transparant 

ds7-transparant

De Prodir DS7, is een push open-dicht balpen van doorzichtig materiaal, glanzende pen met een optionele bedrukte clip cover. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een prodir pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm.

Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de prodir DS7 pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

 

 

 

Uitvoeringen zijn o.a. DS7 PTC, DS7 PTT:

 

 Prodir DS7 Mat

ds7-matt

De Prodir DS7, is een mat uitgevoerde push open-dicht balpen balpen in een matte kunstof uitvoering, met een optionele clip cover en varnished uitvoering. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven en bedrukt. Een mooie prodir pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm voor een goedkope prijs.

Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

 

Uitvoeringen zijn o.a. DS7 PMM, DS7 PMS:

 

Wij leveren al sinds jaren bedrukte Prodir pennen, als leverancier kunnen we scherpe prijzen aanbieden en zo kunt u goedkoop bij ons bestellen! Stuur ons vrijblijvend een aanvraag en wij reageren binnen 24 uur met een scherpe prijs!

Pin It on Pinterest

Share This