• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Prodir DS5 pen

Overtuig u ervan dat Prikkels de Nummer 1 leverancier is in Prodir pennen met bedrukking! vraag hier uw speciale scherpe prijzen aan en laat u door ons verrassen… Of wilt u liever bladeren in onze ONLINE Catalogus?

Prodir DS5 Modellen en uitvoeringen

Een fraaie optie is om de cap over de clip transparant te houden. De pen kan dan op de clip en op deze cap bedrukt worden. Erg leuk is het om hier een in 3 fasen bewegend logo in te plaatsen. Vraag Prikkels naar de mogelijkheden voor bedrukking.


Prodir DS5 Polished

De Prodir DS5 pen is een Twist open-dicht balpen van polished materiaal. De pen is niet doorzichtig, glanzende met een een optionele clip cover. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm. Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

Uitvoeringen zijn o.a. DS5 TPP, DS5 TPC, DS5 TFS, DS5 TFF, DS5 TTC

Prodir DS5 Polished bedrukte prodir pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS5 Frosted 

De Prodir DS5 pen, is een Twist open-dicht balpen van (varnished) frosted materiaal, half doorzichtige glanzende pen met een clip cover. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm. Dus niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

Uitvoeringen zijn o.a. DS5 TFF, DS5 TFS, DS5 TTT, DS5 TTC :

Prodir DS5 Frosted bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS5 Transparant 

De Prodir DS5, is een Twist open-dicht balpen van doorzichtig materiaal, glanzende pen met een optionele bedrukte clip cover. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm. Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

Uitvoeringen zijn o.a. DS5 PTC, DS5 PTT, DS5 TTC-X:

Prodir DS5 Transparant bedrukte prodir pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS5 Mat 

De Prodir DS5, is een mat uitgevoerde open-dicht balpen balpen in een matte kunstof uitvoering, met een optionele clip cover en varnished uitvoering. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm. Daardoor laat niet alleen de uitstraling een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Bovendien is het mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

Uitvoeringen zijn o.a. DS5 TMM, DS5 TMS, DS5 TMS-X:

Prodir DS5 Matt bedrukte prodir pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS5 kleuren en uitvoering bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Bedrukte Prodir DS5 pennen met opdruk Bestel eenvoudig! en goedkoop bij de leverancier. Prikkels levert alle modellen van Prodir tegen scherpe prijzen.

Pin It on Pinterest

Share This