• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Prodir DS3 pen 

Prikkels is geselecteerd dealer van Prodir. Overtuig u ervan dat Prikkels de Nummer 1 is in Prodir pennen met bedrukking, vraag hier uw speciale scherpe prijzen aan en laat u door ons verrassen.. of wilt u liever bladeren in onze ONLINE Catalogus?   

Prodir DS3 pennen in diverse modellen en uitvoeringen.

Al jaren is Prodir het toonaangevende merk op het gebied van promotionele pennen. Het populairste model uit het Prodir assortiment is de DS3. Deze iconische pen wordt door vele organisaties ingezet als reclamedrager.De ‘ring’ in de clip is optioneel en kan iedere gewenste kleur of bedrukking hebben. Een zeer populaire uitvoering voor kilometers schrijfplezier. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties. De pen heeft een schrijfafstand van 5.000 meter en heeft mede hierdoor een lange levensduur. Deze naar wens samen te stellen balpen is al leverbaar vanaf 500 stuks.

Nieuw voor de DS3 is de Uitvoering in Glossy, Eco en Soft. Graag sturen we vrijblijvend samples.     Prodir DS3 pen met bedrukking van uw logo Prikkels BV

Prodir DS3.1

Een icoon kan niet worden verbeterd, slechts verder ontwikkeld worden. De Prodir designers zien de Ds3.1 dan ook als een revolutie; de clip is vergroot en de draaitechniek verder ontwikkeld. 

 

 

prodir ds3 1 met bedrukking van prikkels bv uit eindhoven

 Prodir DS3 kleuren en uitvoeringen van Prikkels BV uit Eindhoven

 

Pin It on Pinterest

Share This