• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Prodir Pennen met bedrijfslogo

Prikkels kan razendsnel Prodir pennen bedrukken en leveren. Als geselecteerd dealer zijn we in staat om snel te leveren tegen erg aantrekkelijke prijzen.

Prodir pennen om te communiceren, om vorm te geven aan uw ideeën en gedachten, om aantekeningen te maken voor uw dagelijkse werk… Een uitdaging waarbij pen en papier onontbeerlijk zijn. Prodir pennen zullen daar zeker niet bij achterblijven, met behoud echter van de traditionele kompassen waarop Prodir zich oriënteert: “Swiss made” kwaliteit, ecologische duurzaamheid, technologische innovatie en design. Een nieuwe balpen die recht op de toekomst afstevent.Logo Prodir pennenprijs voor bedrukte prodir ds1 transparant


Prodir DS1, met of zonder Dot

Prodir DS1 van Prikkels BV uit Eindhoven

Kenmerkend van de prodir DS1 is zijn clip die gestroomlijnd overloopt naar de houder. De basis uitvoering is in diverse kunststof materialen. De optionele Dot kan net voor dát beetje extra ‘high exposure’ zorgen. De ‘Dot’ in de clip is optioneel en kan iedere gewenste kleur of bedrukking hebben. Er zijn diverse mogelijkheden en prijsvariaties. Prikkels is sinds jarenlang exclusief dealer en leverancier van Prodir pennen. Deze pen is perfect als relatiegeschenk. En met een leuke bedrukking kunt u er voor zorgen dat het in iedereens geheugen blijft hangen.Vraag naar de scherpe prijzen en snelle levertijden!

Prodir DS1 Polished: SD1 TPP, DS1, TPC, TPCX – polished materiaal, niet doorzichtig glanzende pen met een optionele chrome metalen neus en een optionele bedrukte dot. – frosted materiaal, met een optionele chrome metalen neus en een optionele bedrukte dot.

Prodir DS1 Frosted: DS1 TFF, DS1 TFS, DS1 TFF-X – matte kunstof uitvoering, met een optionele chrome metalen neus en een optionele bedrukte dot. Prodir DS1 Mat: DS1 TMM, DS1 TMS, DS1 TMM-X

Meer informatie met prijzen voor de DS1 TPP, DS1 TFF, DS1 TMM en DS1 TPP

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir DS2, De push button

.Prodir DS2 van Prikkels BV uit Eindhoven

Functioneel en elegantie. Eerste uitvoering met klik systeem. Kan iedere gewenste kleur of bedrukking hebben. Deze elegante pen is niet alleen mooi maar schrijft ook nog eens heel fijn. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties

Net als de andere Prodir is de Prodir DS2 leverbaar in volgende uitvoeringen: DS2 PFF, DS2 PFS en DS2 PTT

meer informatie met prijzen over DS2 PFF, DS2 PFS, DS2 PFF en DS2 PTT

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir DS3 of Prodir DS3.1, De ring en clip uitvoering met twist systeem

Prodir DS3 bedrukte pennen van Prikkels uit Eindhoven

De ‘ring’ in de clip is optioneel en kan iedere gewenste kleur of bedrukking hebben. Zeer populaire uitvoering voor kilometers schrijfplezier. Met een eigen kleur keuze en bedrukking, maakt u de Prodir pen helemaal naar eigen smaak. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties.


Meer informatie met prijzen voor o.a. DS3 TFF, DS3 TFS, DS3 TTT , DS3 TTC en DS3 MTC.

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir DS5, Push and Twist

Prodir DS5 bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Iets extras’s, subtiel van Prodir. Een fraaie optie is om de cap over de clip transparant te houden. De pen kan dan op de clip en op deze cap bedrukt worden. Erg leuk is het om hier een in 3 fasen bewegend logo in te plaatsen. Zo kunt u deze pen meegeven aan uw relaties als geschenk.

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS5 TAA, DS5 TVV, DS5 TPC-T en DS5 TVS-T

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir DS6, Evolutie

Prodir DS6 met bedrukking of logo van uw leverancier Prikkels BV

Prodir DS6 met bedrukking of logo van uw leverancier Prikkels BV

Bij de Prodir DS6 kan je eigenlijk gewoon voelen hoe geweldig het in de hand zit. De succesvolle wisselwerking van de drukknop met de lichtgekromde clip, die als een zadel op de convexe behuizing gemonteerd is, zorgt voor een merkbaar accent. Zorgvuldig geselecteerde trendkleur aanvullen het klassieke kleurbereik. En nog een bijzonder kenmerk: De positie van het printoppervlak op de achterzijde van de behuizing kan individueel naar boven of naar beneden worden geplaatst. De pen kan bedrukt worden en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

 DS6 PRC, DS6 PRR, DS6 PPC,  DS6 PPP

Meer informaatie met prijzen voor o.a. DS6.

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir DS7, met centre button!

Prodir DS7 bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Innovatief mechanisme met centrale drukknop. als het op elegantie aankomt, is dit het neusje van de zalm. Het knopje kan zelfs in een aparte kleur worden uitgevoerd. De mooie en soevereine Prodir DS7 is perfect qua functionaliteit en vormen en heeft de Promotional Gift Award gewonnen. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties.

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS7 PFS, DS7 PFF, DS7 PTC-F en DS7 PTC

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir DS8, Push balpen. Which side are you on?

Prodir DS8 bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS8 bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Een navulbaren push balpen met welbekende Floating Ball jumbo refill. Standaard kleuren in Matt,Polish, varnished en soft touch. Optionele drukknop in chromen uitvoering. Bij het schrijven met deze pen wordt het snel duidelijk dat ergonomie en functionaliteit tijdens de ontwikkeling een duidelijke focus waren. Vraag vrijblijvend een sample aan. Door middel van de elegante driehoekige afwerking is het mogelijk om een bedrukking op diverse zijden te bedrukken. Dit kan in zelfs tot maximale kleuren.

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS8

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir QS00

De QS00 biedt een volledig nieuwe vorm van personalisatie. Het oppervlak van de behuizing kan individueel worden ontworpen binnen de grenzen van wat technisch mogelijk is. In nauwe samenwerking met u zorgt dit voor een echt unieke pen. Deze pen kunt u laten maken in een eigen gekozen kleur en met een eigen opdruk. Een leuk geschenk aan uw relaties!

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir QS01, Touchination – the fascination of touch

Prodir qs01 diamantvormig omhulsel

Prodir qs01 diamantvormig omhulsel

Een fascinerende driehoekige structuur karakteriseert het omhulseloppervlak van de QS01. De gladde, minimalistische clip ligt boven de behuizing en in combinatie met het driedimensionale oppervlak is de pen compleet. De Prodir QS01 drukknopbalpen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met gepolijste clip/drukknop of transparante clip/drukknop en in diverse standaardkleuren. De drukknop kan ook in chroom uitgevoerd worden, voor een nog hoogwaardiger uiterlijk. Deze Prodir kan worden bedrukt en is verkrijgbar in verschillende kleuren

Meer informatie met prijzen voor o.a. QS01

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir QS02, zacht en licht

 

 

 

 

 

Het fijn gestructureerde behuizing oppervlak van de nieuwe QS02 is een onmiddellijke blikvanger. De pen heeft een superieure, onderscheidende patroon in de behuizing en het heeft een minimalistische clip. De clip kan mat of transparante zijn. En de drukknop is ook verkrijgbaar in matte, transparante of gepolijste metaaloptiek. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. En een eigenopdruk is natuurlijk ook mogelijk. Perfect als relatiegeschenk!

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir QS03, One-to-one

Prodir Qs03 autobanden structuur

Prodir Qs03 autobanden structuur

De behuizing van de nieuwe QS03 is gestructureerd als een bandtrap. Een optionele metalen drukknop voegt een extra automobiel gevoel toe. De pen heeft een stevige grip, die de klant ook duidelijk kan voelen in zijn hand. De Prodir QS03 is als promotiebalpen in mat zwart of zwart soft-touch verkrijgbaar. En met een eigen opdruk kunt u de pen helemaal eigen maken.

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir QS04, Just for you, Honey!

Prodir QS04 pen

Prodir QS04 pen

De iconische honingraatstructuur karakteriseert het omhulseloppervlak van de nieuwe QS04. De pen heeft een gladde, minimalistische clip. Vooral met Soft Touch ervaren de vingertoppen de honingraatstructuur van de nieuwe QS04 als een fijne fluweelachtige ervaring. Er zijn  verschillende kleuren en u kunt er een eigen opdruk aan toevoegen.

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


Prodir QS20, Vorm inspireert gevoel

Met de Peak Pen resulteert het QS-typische concept van een driedimensionaal ontwerp van het omhulseloppervlak in een bijna sculpturaal object. De look en haptic versterken elkaar wederzijds en zijn in perfecte harmonie. De gladde, minimalistische clip zorgt voor een aantrekkelijk contrast met de behuizing. De pen heeft een drukknop.de pen kan bedrukt worden met eigen opdruk. En is verkrijgbaar in diverse kleuren. Met een eigen opdruk kan je deze pen perfect als relatiegeschenk gebruiken.

Meer informatie met prijzen voor o.a. QS20

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


banner_276_125-12

Pin It on Pinterest

Share This