Kleur
Prijs

t/m

Merk
Bedrukte Prodir pennen

Bedrukte Prodir pennen

Prikkels kan razendsnel Prodir pennen bedrukken en leveren. Als geselecteerd dealer zijn we in staat om snel te leveren tegen erg aantrekkelijke prijzen.

Prodir pennen om te communiceren, om vorm te geven aan uw ideeën en gedachten, om aantekeningen te maken voor uw dagelijkse werk… Een uitdaging waarbij pen en papier onontbeerlijk zijn. Prodir pennen zullen daar zeker niet bij achterblijven, met behoud echter van de traditionele kompassen waarop Prodir zich oriënteert: “Swiss made” kwaliteit, ecologische duurzaamheid, technologische innovatie en design. Een nieuwe balpen die recht op de toekomst afstevent.

 

Prodir balpennen met opdruk van uw bedrijfslogo is een perfecte manier om uw bedrijfsnaam over te dragen aan uw klanten. Een goedkoop relatiegeschenk en in te zetten als promotionele middel. De pennen van Prodir zijn van uitstekende Zwitserse kwaliteit en schrijven behoorlijk lang en goed. Naast het lekker schrijven hebben de pennen een uniek druk of twist mechanisme waardoor de pen ergonomisch ook goed ligt. Vraag uw leverancier Prikkels BV naar de scherpe prijzen en snelle levertijden.