• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Papieren draagtassen

Papieren draagtassen

Prikkels heeft een goed alternatief voor de plastic tasjes, namelijk de papieren draagtas; deze mag gratis weggegeven worden:

Papieren draagtas alternatiefPapieren draagtas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze papieren draagtassen kunt u bedrukken met uw eigen logo of uiting. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden zoals een opdruk in 1 kleur tot een allover full-colour bedrukking.
 
De papieren draagtassen met een gedraaid koord kunnen wij bedrukken vanaf 1.000 stuks met een levertijd van 10 – 12 weken, u profiteert dan wel van de scherpste prijs.Heeft u minder tassen nodig? Ook daar hebben wij een oplossing voor

Kijk, de papieren draagtas met een papieren platte lus is een draagtas waarmee je je kunt laten zien: stoer, praktisch en robuust. Maar boven al: gunstig geprijsd. Een papieren draagtas voor mensen die weten wat ze willen.

Deze papieren draagtassen kunt u bedrukken met uw eigen logo of uiting. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden zoals een opdruk in 1 kleur tot een allover full-colour bedrukking. Prikkels BV is uw leverancier en kan direct bedrukt uit voorraad leveren. Kleine oplage met een snelle levertijd is mogelijk. Normaliter is de standaard levertijd voor papieren draagtassen met opdruk, vanaf 5.000 stuks, tussen de 6-8 weken.
 
Heeft u minder tassen nodig? Ook daar hebben we een oplossing voor.
 
De papieren draagtassen met papieren platte lussen worden veel toegepast in de reform- en foodsector, maar ook geschikt voor promotie van scholen, instellingen en overheden.

 
Prikkels BV kan deze draagtassen met papieren platte lussen leveren in verschillende formaten en diktes, zowel bedrukt als onbedrukt.
Vraag direct meer informatie aan voor onze uitstekende prijzen en levertijden:

    Pin It on Pinterest

    Share This