• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Een MVO geschenk IS en blijft HOT!

(kijk ook eens op onze website www.mvokadoos.nl)

DRAAG BIJ AAN EEN BETER MILIEU.
Een MVO gedachte staat bij veel bedrijven hoog in het vaandel. En terecht, vinden wij! Er zijn ontzettend veel duurzame relatiegeschenken te bedenken. Veel verkochte geschenken zijn o.a. Doppers, Waka Waka, Solar gerelateerde items, houten USB sticks en de biologisch afbreekbare pen.

Een relatiegeschenk of kerstpakket, is meestal leuk om te krijgen en vaak ook enorm leuk om te geven. Daarnaast is een relatiegeschenk een uitgelezen kans om te laten zien dat uw organisatie of instelling met meer bezig is dan alleen maar geld verdienen. Kent u het principe van Buy one Give One principe al?
Onder andere WakaWaka heeft dit principe, bij elk verkochte WakaWaka wordt er in Afrika ook 1 weggegeven aan mensen die het echt nodig hebben.

De Dopper Steel, Dopper fles staalTips voor MVO geschenken.

Houd met uw keuze voor een relatiegeschenk daarom rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen, zelfs als de rest van uw bedrijf niet tiptop MVO ingericht is. Hoe kiest u een MVO relatiegeschenk of MVO kerstpakket? Hieronder een aantal goede aandachtpunten.

Relatiegeschenk of kerstpakket door een goed doel gift of Buy one Give One 

Er zijn een aantal instellingen en bedrijven die als ‘geschenk;  enkel de mededeling geeft dat ze in plaats van een cadeau of kaart sturen een donatie doen aan een goed doel. Wij denken dat dit ook op een creatievere manier kan, dit om te voorkomen dat de schenking voelt als een mededeling in plaats van als een cadeau aan uw relaties of medewerkers. Voor ons is het heel eenvoudig om ook iets tastbaars te verzinnen met de juiste boodschap.

Buy One Give One betekent dat u eigenlijk twee cadeaus geeft: één aan uw relatie of  eigen medewerker en één aan iemand die het echt hard nodig heeft. De Waka Waka is een mooi voorbeeld: deze lamp wordt opgeladen met zonnecellen. Voor elke Waka Waka die je cadeau doet, geeft Waka Waka er ook een aan mensen in Haïti of Syrië, zodat ook zij ’s avonds licht hebben om bij te werken of studeren. 

waka waka solar charger alos relatiegeschenk van Prikkels uit EindhovenEen MVO geproduceerd Relatiegeschenk of kerstpakket

Is de keuze gemaakt voor een geschenk met een boodschap, dan is een relatiegeschenk dat verantwoord, duurzaam of groen is geproduceerd een uitstekend idee. Wij kunnen eenvoudig een kaartje met boodschap aan ieder MVO geschenk toevoegen.


Relatiegeschenk of kerstpakket waarmee je iets groens kunt doen

Natuurlijk bestaan  MVO relatiegeschenken uit een enorm groot assortiment aan grappige en handige gadgets, zoals een douchecoach, een WakaWaka, bedrukte Dopper fles, een shopper van duurzaam materiaal om plastic tasjes uit te sparen.

Papieren draagtas bedrukt van Prikkels BV uit eindhoven

PRIKKELS HEEFT CREATIEVE MVO IDEEËN:

Uniek, kleurrijk en nog iets…sportsforchildren MVO relatiegeschenk van Prikkels uit Eindhoven

sportsforchildren MVO relatiegeschenk van Prikkels uit Eindhoven

Sports for Children recyclet ook al het onbruikbare sportmateriaal met als resultaat een reeks hele originele artikelen, gemaakt in een sociale werkplaats. Met elke aankoop die je doet, help je mee om kinderen Wereldwijd volledig te laten sporten. Elk van onze producten is uniek. De restmaterialen bepalen welke stoffen en kleuren er in verwerkt worden. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde kleur dan kun je dit bij je bestelling aangeven. Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

De DROOM van Sportsforchildren

Ieder jaar weer vele duizenden kinderen van allerlei nationaliteiten blij maken met mooi en degelijk sportmateriaal zodat zij optimaal kunnen spelen en sporten en op hun beurt de kans krijgen een (sport)droom waar te maken!

sportsforchildren MVO relatiegeschenk van Prikkels uit Eindhovensports-bag-barcelona-09_2

sportsforchildren MVO relatiegeschenk van Prikkels uit EindhovenSOXS.co maakt sokken.

Niet zomaar sokken maar onweerstaanbare warme exemplaren gemaakt van zachte eco-wol van Nieuw-Zeelandse schapen. De sokken prikken niet. Ze worden duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd in Europa. SOXS.co is met een persoonlijk label of een gepersonaliseerde geschenkverpakking het originele cadeau voor al uw medewerkers of relaties.

Soxs zijn (h)eerlijk! sox_sokken02

Wist je dat Soxs zijn ontwikkeld volgens de uitgangspunten van de IWTO? Dat wil zeggen 100% natuurlijk, herbruikbaar en duurzaam. De Nieuw-Zeelandse ecowol wordt op uiterst diervriendelijke manier verkregen, waarbij het schaap met liefde wordt behandeld. Daarnaast draagt SOXS.CO er zorg voor dat alle processen binnen de productie volstrekt eerlijk gebeuren. Dit betekent o.a. volgens goede lonen en normale werktijden, waarbij kinderarbeid absoluut uitgesloten wordt. Daarbij vindt bijna het hele productieproces in Europa plaats, waarvan de finishing touch zelfs in Nederland. En niet alleen met de Soxs zelf, maar ook met de verpakking is rekening gehouden. Zo gebruiken wij uitsluitend FCS®-gecertificeerd papier en ander materiaal dat sociaal verantwoord is.

sox-damessox-verpakkingSox pakket verpakking relatiegeschenk

 

Giftbox Mama Sopa – Bubbles met goed doel

Mama Sopa heeft een heerlijke serie zeepproducten. Lekker voor jezelf, en superleuk om weg te geven. 

Mama Sopa heeft drie geur varianten: ‘Bubble Blue’ een verfrissende, aromatische geur van de patchoeli, ‘Shiny Orange’: een inspirerende geur met een vleugje mandarijn en de ‘Sparkling Ginger’, de zuiverheid van witte thee en de sprankelende kracht van gember.

Sopa pakket MVO van Prikkels BV uit Eindhovenmama-sopa-relatiegeschenk

mama-sopa-simavi

 

 

 

We zijn trots op onze natuurlijke formule: Zonder paraben, zonder vervuilende microplastics, zonder SLES en SLS, het is PH neutraal en dermatologisch getest. Mama Sopa producten worden uiteraard niet op dieren getest.

Informatie?

Wij leveren al sinds jaren MVO relatiegeschenken en pakketten, als leverancier kunnen we scherpe prijzen aanbieden en zo kunt u goedkoop bij ons bestellen! Stuur ons vrijblijvend een aanvraag en wij reageren binnen 24 uur met een scherpe prijs!

    Pin It on Pinterest

    Share This