• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Thema’s voor kerstpakketten op maat.

Prikkels BV streeft naar een vernieuwend en onderscheidend assortiment. Elk jaar opnieuw. Een assortiment met verrassende designs en kwalitatieve producten. Bekijk hier al onze actuele kerst thema’s. Al deze lijnen zijn op voorraad en te combineren met non-food artikelen.

Uiteraard kunnen we deze pakketten (met eventueel hardware) voorzien van een persoonlijke tint, prikkelend met aandacht en bijzonder verrassend.

Checklist Prikkels : Originele kerstpakketten in 4 stappen

persoonlijke-kerstpakket- van Prikkels BV

Aandacht in geven.. meerwaarde zonder meerkosten

Aandacht aan uw kerstpakket, relatiegeschenk of eindejaarspakket door een een persoonlijke touch toe te voegen. Dit kan een kerstwens van de directie zijn of zelfs een persoonlijk bericht voor elke ontvanger.

Gaat u zelf kerstpakketten samenstellen, dan laat u zien dat u niet iedereen over één kam scheert. Dat u zich echt hebt verdiept in de mensen. En uw best hebt gedaan om ze een persoonlijke attentie te geven en een welgemeend ‘dank-je-wel’. Prikkels kan voor ieder budget en vanaf 50 stuks pakketten op maat samenstellen.

Meerwaarde zonder meerkosten, we kunnen bijvoorbeeld de (voor)naam van elke ontvanger op de doos kaart, tas of de kist waar het kerstpakket in verpakt is drukken. Hang een naamkaartje aan elk kerstpakket. voeg een handgeschreven kaartje toe, of  met deze simpele en logische trucjes maak je het persoonlijk!

Als u overbrengt hoe u weloverwogen de keus hebt gemaakt voor het relatie- of eindejaarsgeschenk, oogst u alleen maar meer aandacht en waardering.

persoonlijk kerstpakket van Prikkels BV

Segmenteer naar groepen

Laat uw kerstpakketten of eindejaarsgeschenken zoveel mogelijk aansluiten bij de individuen die uw klanten en medewerkers zijn, dit kan ook zonder ons keuzeconcept.

Het gaat niet letterlijk om iedereen persoonlijk, maar probeer groepen te maken waar een substantieel aantal van uw relaties en medewerkers qua interesses, hobby’s, leef- en werkomstandigheden in passen. Laat daar de inhoud van het kerstpakket op aanpassen. Zo komt u, bijvoorbeeld, op 4 verschillende kerstpakketten.

Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, religie, interesses en verschillend gebruiksgedrag.

Wat is de achterliggende gedachte van het kerstpakket

Denk aan de achterliggende boodschap van het verhaal.

Waarom geeft u het eindejaarsgeschenk? Wat is het verhaal erachter? Is het een winterjack, gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic drinkflesjes? Doet u een vilten boodschappentas cadeau? Geeft u een food pakket dat vooral bestaat uit biologische producten? Op welke manier varen de arbeiders in de productielanden wel bij uw aankoop?

Als u overbrengt hoe u weloverwogen de keus hebt gemaakt voor het relatie- of eindejaarsgeschenk, oogst u alleen maar meer aandacht en waardering.

Originele kerstpakketten

Een kerstpakket van deze tijd?

Originele kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en relatiegeschenken: ze moeten met de tijd mee gaan en de trends volgen, zeker als ze zijn bedoeld voor jongere mensen.

Populaire tv-programma’s, restaurants die helemaal in zijn, het straatbeeld, de nieuwste mode- en woonbladen zijn allemaal inspiratiebronnen, die we elke dag om ons heen hebben. Maak daar gebruik van!

Vraag ons naar de mogelijkheden voor Mix and Match; bij onderstaande thema’s kunnen we eenvoudig een non-food artikel toevoegen:

Themalijn Kerstpakket Erop Uit: – prijs vanaf € 25,00

Thema kerstpakket Erop uit van Prikkels bv

Themalijn Kerstpakket De Fabriek: prijs vanaf € 28,00

Themalijn kerstgeschenk De Fabriek

Themalijn Kerstpakket Holland Werkt: prijs vanaf € 23,50

Themalijn kerstgeschenk Hollan

Themalijn Kerstpakket Hollandse Waar: Prijs vanaf € 31,00

Kerstgeschenk themalijn Hollandse waar van Prikkels BV

Themalijn Kerstpakket Just Words: Prijs vanaf €30,50


Themalijn kerspakket Winterwereld van Prikkels BV

Bovenstaande lijnen kunnen bij voldoende voorraad verpakt worden in bijpassende kerstdoos en voorzien worden van extra items en toevoegingen.

Meer weten, neem contact met ons op:

    Pin It on Pinterest

    Share This