• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Kerstpakket 30 – 40 Euro – Prikkels BV

Kerstpakket 30 – 40 Euro:

Eindejaarsgeschenk 22: GolositaEindejaarsgeschenk van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Voor Italianen is
“mangiare”- eten – het belangrijkste in het leven. Dit doe je vooral met elkaar, met familie en vrienden. Aan lange tafels met het grote licht aan. Italianen willen zien wat ze eten! Eten en drinken is in Italië één groot feest!
En zeker met alle specialiteiten die daar beschikbaar zijn. Een klein beetje daarvan is samengebracht in deze schitterende cadeaumand.

Dit originele Italiaanse pakket wordt in de mand opgemaakt, verpakt in transparante folie met striklint en geleverd in een prachtige geschenkdoos.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  30,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 23: Golden Sparklekerstgeschenk van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Een geschenkpakket met een sprankelende gouden look. De luxe uitstraling van de verpakkingslijn brengt u direct in een feestelijke stemming. De lekkernijen, gecombineerd met de mooie wijn en de sfeerlichten staan garant voor een aantal sfeervolle genietmomenten.

Het geheel wordt breukvoorkomend verpakt in een sfeervolle bijpassende kerstgeschenkdoos.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  31,50 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 24: Hammam Rituals

De Hammam is één van de oudste reinigingstradities ter wereld. Deze authentieke stoombadervaring uit het Oosten zuivert zowel lichaam als geest en inspireert ons tot het creëren van een moderne Hammam collectie voor thuis.

Het geheel wordt in een sfeervolle kerstgeschenkdoos geleverd.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  € 32,50 per stuk


Eindejaarsgeschenk 25: KiKa KerstKerstpakket Kika van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Een vaste waarde in onze collectie: het KiKa Kerstpakket. Middels de aanschaf van de KiKabeer in dit pakket wordt de stichting gesteund. KiKa heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing, een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd en het geven van voorlichting.

IHet geheel wordt in een “Special Delivery” kerstgeschenkdoos verpakt.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  33,95 per stuk

 Offerte aanvragen

 

Eindejaarsgeschenk 26: Mooi Paars…Kerstpakket mooi Paars van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Het is een feest voor de hele familie om dit pakket te mogen ontvangen. Een goed gevulde, transparant paarse opberg box met deksel wordt opgemaakt met producten in gelijke kleurstelling. Lekkers voor jong en oud, waaronder een makkelijke Aziatische maaltijd, zoete en hartige heerlijkheden.
 
Het geheel wordt in de box opgemaakt en voorzien van een beschermende krimpfolie.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  € 34,75 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 27: Keep Calm and……Kerstpakket Keep Calm van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

…… do not open until 25th December. Zo staat het op de unieke kerstgeschenkdoos geschreven. Maar een kerstpakket voor het hele gezin vraagt om opengemaakt en uitgepakt te worden! Aan iedereen is gedacht. Hartige versnaperingen, feestelijke chocolade en verfrissende drankjes, het zit er allemaal in. Maak maar snel open die doos!

Het geheel wordt breukvoorkomend verpakt in de “Special Delivery” kerstgeschenkdoos.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  € 34,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 28: Natuurlijk!Kerstpakket Natuurlijk van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Een geschenkpakket waarin extra aandacht voor de medemens, natuur en milieu. De Leev Foundation en Fair Trade Original zijn twee uitstekende organisaties die o.a. middels dit kerstgeschenk gesteund worden. Mede door gebruik te maken van betere productiemethodes vaart niet alleen de mens, maar ook het milieu er wel bij.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  35,75 per stuk

 Offerte aanvragen

 


Eindejaarsgeschenk 29: You & MieKerstpakket You en Mie van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

You & Mie: een lekkere Aziatische maaltijd brengt variatie in onze Nederlandse keuken en smaakt eigenlijk altijd wel!
Met de inhoud van dit vrolijk gekleurde pakket zet u in een handomdraai een Aziatische maaltijd op tafel, u hoeft alleen nog vlees of vis te halen!
 
Het geheel wordt breukvoorkomend verpakt in een sfeervolle kerstgeschenkdoos.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  35,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Kerstpakket Countdown van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Eindejaarsgeschenk 30: Top (S)Port

Het maken van goede producten is in zekere zin ook top sport bedrijven. Dat geldt zeker voor een topmerk als Kopke. De, in dit verfijnde pakket, Fine Tawny Port gecombineerd met de andere zeer smaakvolle producten, vormen een topteam. De stevige basis staat garant voor een topprestatie!

Dit verfijnde pakket wordt breukvoorkomend verpakt in een bijpassende kerstgeschenkdoos.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  € 36,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 31: ItalianTopperKerstpakket Italian Topper van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Dit uitstekend gevulde Italiaanse kerstpakket is verpakt in een handige shopper met Italiaanse uitstraling. De geschenkdoos heeft dezelfde uitstraling en door een speciale, unieke constructie kan het complete pakket eenvoudig middels de hengsels van de shopper gedragen worden. Extra handig voor diegene die bijv. met openbaar vervoer 350031 inzetreizen!

Het geheel wordt in de shopper verpakt en geleverd in de bijpassende Italiaanse geschenkdoos met unieke draagconstructie.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  36,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 32: Goed GezienKerstpakket Goed gezien van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

U heeft terecht uw oog laten vallen op dit uitstekende familie pakket, gestoken in een zwart/geel pak. De gevarieerde samenstelling biedt voor het hele gezin verschillende lekkernijen.
 
Maar de eyecatcher is toch wel de “zaklamp” XXL. Een prima keuze voor uw personeel!
Het geheel wordt breukvoorkomend verpakt in een bijpassende kerstgeschenkdoos.

 

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  36,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 33: Grill It

Kerstpakket Countdown van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

In deze tijd waar gezond eten veel besproken is en wordt, is een grill altijd een welkom geschenk. Niet alleen voor thuisgebruik, maar ook tijdens vakanties komt de grill goed van pas. En vergeet ook de studenten en andere kleinbehuisden niet. Berehandig zo’n grill!

Het het kerstpakket wordt breukvoorkomend in een sfeervolle kerstgeschenkdoos verpakt.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  € 36,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 34: Stay OrganizedKerstpakket Stay Organized

Stoere denim blijft hot! Getuige ook de leuke verpakkingslijn van de producten in dit geschenk. Uniek in dit pakket: de blue denim seat organiser. Nooit meer zoeken naar de afstandsbediening, tv gids, pennen, mobile phone enz. Hang hem over de armleuning van uw bank of stoel en u heeft alles bij de hand. Hoe relaxed kan het zijn!

Het kerstpakket geheel wordt breukvoorkomend in een speciale kerstgeschenkdoos verpakt.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  37,50 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 35: LimonChiliKerstpakket LimonChili van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Een pittig pakket, zeker anders dan anders. De rode draad is “pittig”, hoofdrolspeler hierin is een nieuw drankje: de LimonChili. Een frisse likeur in een perfecte combinatie van lemon en rode peper. Ideaal om te mixen, maar ook puur met wat ijs: een topper! LimonChili leent zich ook uitstekend om in gerechten verwerkt te worden… Al nieuwsgierig geworden?

Het geheel wordt breukvoorkomend in een stijlvolle zwarte geschenkdoos verpakt.

Richtprijs excl. BTW:  37,50 per stuk

 Offerte aanvragen

 


Eindejaarsgeschenk 36: Rudolph & Co.Kerstpakket Rudolph & Co. van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Een echt kerstthema in een sfeervolle, winterse uitstraling. De frisse blauw/witte kleuren gecombineerd met old look en white wash geven de goedgevulde, unieke hengselmand het echte Noordpool gevoel. Nog een paar weekjes wachten……

De opgemaakte mand wordt geleverd in een bij het thema passende kerstgeschenkdoos.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  37,95 per stuk

 Offerte aanvragen

 


Eindejaarsgeschenk 37: Smoothie To GoKerstpakket Smoothie To Go van Kerstpakketten leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Smoothies: dé trend van nu. Gezond en lekker en in vele varianten te maken. In dit vrolijk gekleurde geschenk bijna alles voor het maken van deze heerlijke dranken. De smoothie maker is zelfs als “to go” te gebruiken. Alleen nog verse ingrediënten toevoegen en u kunt er weer de hele dag tegenaan!

Het kerstpakket wordt in een originele draag/kofferdoos verpakt. Handig om na ontvangst mee te kunnen nemen.

NOTE: DE VERSE INGREDIENTEN WELKE IN DE FOTO ZIJN VERWERKT, ZIJN TER ILLUSTRATIE EN MAKEN DERHALVE GEEN ONDERDEEL UIT VAN DE INHOUD VAN HET PAKKET.

Richtprijs kerstpakket  excl. BTW:  37,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 38:Cool & StoerKerstpakket Cool en Stoer van eindjaarsgeschenken leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Een stoer mannen pakket met een stoere inhoud. Verpakt in een handige Coolbox welke makkelijk achter de voorstoelen van de auto is te plaatsen.
Met het Top Gear Magazine blijft u op de hoogte over alles wat maar met auto’s te maken heeft. We zijn benieuwd wat de december editie u en ons gaat brengen!

De gevulde box wordt voorzien van een beschermende krimpfolie.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  38,75 per stuk

 Offerte aanvragen

 


 

Eindejaarsgeschenk 39: Special DeliveryKerstpakket Special Delivery van eindjaarsgeschenken leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

De kerstgeschenkdoos geeft het al aan: ‘Special Delivery’. Een speciaal voor het hele gezin geselecteerd kerstpakket, boordevol lekkernijen en cadeautjes. De rood/groene verpakkingen geven u een echt kerstgevoel. Uitpakken maar!

Het kerstpakket wordt breukvoorkomend opgemaakt in een “Special Delivery” kerstgeschenkdoos.

NOTE: DE VERSE INGREDIËNTEN WELKE IN DE FOTO ZIJN VERWERKT, ZIJN TER ILLUSTRATIE EN MAKEN DERHALVE GEEN ONDERDEEL UIT VAN DE INHOUD VAN HET PAKKET.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  38,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 40: The Good LifeKerstpakket Goof Life van eindjaarsgeschenken leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

U zult het ongetwijfeld herkennen: een heerlijk moment voor jezelf, even lekker wegkruipen onder een zachte plaid en genieten van iets lekkers. Wel nu, alle voorwaarden hiervoor zijn in dit bijzonder fraaie kerstgeschenk aanwezig. Laat de donkere dagen maar komen!

Het geheel wordt breukvoorkomend ingepakt in een sfeervolle kerstgeschenkdoos.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  € 39,25 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 41: Just for WomenKerstapkket Just for women van eindjaarsgeschenken leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

De naam en de uitstraling van dit pakket zegt eigenlijk genoeg. Een roze oogstkist met de ludieke tekst is de basis van dit unieke geschenk. De in roze verpakkingen gestoken inhoud laat niets te wensen over en is Just for Women!
Geniet van dit roze geschenk!

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  39,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 42: Just for MenKerstpakket Just for men van eindjaarsgeschenken leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Natuurlijk kunnen de mannen niet achterblijven. Ook voor hen is er een unieke oogstkist maar dan in het zwart met de ludieke tekst erop. De stoere inhoud straalt het al uit: Just for Men!
Mannen van Nederland en België: Geniet ervan!

Het geheel wordt mooi in de kist opgemaakt en voorzien van een transparante beschermende krimpfolie.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  39,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 43 – 44: 24U in Gold de bestseller!Kerstpakket 24U in Gold van eindjaarsgeschenken leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Dit concept van a box-in-a-box is reeds lange tijd een bestseller in onze kerstcollectie. Het geeft u de mogelijkheid om iedereen eenzelfde basisgeschenk te geven, terwijl er toch onderscheid gemaakt kan worden d.m.v. de separate inzetbox, bijv. wijn mét en wijn zonder alcohol. Ook kan de inzetbox leeg blijven zodat u zélf een product kunt toevoegen. Mogelijkheden te over.
350044 inzet 2
Deze schitterende 24U (Two for you) geschenkdoos heeft als extra item aan de voorzijde een inzetbox. De inhoud van deze box kunt u lezen en kiezen bij productnummers 350043 en 350044.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  € 39,95 per stuk

 Offerte aanvragen


Eindejaarsgeschenk 45: Dutch Design At HomeKerstpakket Dutch Design van eindjaarsgeschenken leverancier Prikkels uit Eindhoven en Helmond

Dit geschenk, opgebouwd in natureltinten, is niet alleen een rust voor het oog, maar ook een lust voor het oog. De geschenkdoos in houtprint is n.l. om te bouwen tot een aanwinst in uw interieur: de Dutch Design Chair.
 
Het is een stevig krukje, duurzaam geproduceerd en inmiddels een hot item in de diverse luxe woonwinkels.
350045 inzet
De gevulde geschenkdoos wordt voorzien van een beschermende transparante krimpfolie.

Richtprijs kerstpakket excl. BTW:  39,95 per stuk

 Offerte aanvragen

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This