• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Kerstpakket Verpakking

Trendy kerstpakket verpakking ( functioneel )

opbergmand als verpakking voor uw kerstpakket

Op zoek naar een trendy kerstpakket verpakking? Een nieuw item is deze stijlvolle ronde bijzettafel 

Met een trendy kerstpakket verpakking springt uw kerstpakket direct in het oog. Er zijn zelfs kerstpakket verpakkingen die op zichzelf al weer een cadeau zijn. Verpakkingen voor kerstpakketten heb je in vele soorten en maten. Kijk voor meer ideeën naar dit artikeltje. Als je slim bent, zorg je dat de verpakking van je kerstpakket kan worden hergebruikt.

Stijlvol en praktisch

Deze multifunctionele design mand / bijzettafel is gemaakt van ijzer en heeft een stevige houten deksel welke als dienblad te gebruiken is. Ideaal als koffietafel, opbergmand, krantenbak en decoratie in ieder interieur.

Uitbreiding

In combinatie met een op maat gemaakte opberg zak is dit artikel een ideale basis voor een kerstpakket, losse artikelen kunnen daardoor namelijk niet uit de mand vallen. Denk aan mooie passende fleece dekens, vilten kerst decoratie of een houten kerstboompje.

fleece plaid kerstpakket 2016 Prikkels uit Eindhoven
Origineel fleeceplaid voorzien van decoratie in de vorm van slierten. Heerlijk plaid voor op de bank tijdens de koude winterdagen.
Origineel fleeceplaid voorzien van decoratie in de vorm van bolletjes. Heerlijk plaid voor op de bank tijdens de koude winterdagen.
fleece plaid kerstpakket
3156 Teddy Plaid Bruin – Dit mooie zachte plaid zorgt voor het warme Teddy beer gevoel. Heerlijk plaid voor op de bank tijdens de koude winterdagen.
diy kerstbal voor in kerstpakket van Prikkels uit Eindhoven
kerstbal – Maak je eigen Kerstbal (Goud)

Verkrijgbaarheid

Deze design mand / bijzettafel kunt u perfect gebruiken als trendy kerstpakket verpakking. Laat u zich voor de inhoud van uw kerstpakket verder inspireren bij uw vertrouwde kerstpakket leverancier. 

mogelijke verpakking van Prikkels BVbron: www.kerstpakketleveranciers.nl

Pin It on Pinterest

Share This