• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Kerstpakket Fair & Share                                                                                    

Puur en no nonsens. Elk product heeft een bijzondere eigenschap in het kader van duurzaamheid. Dit wordt aangeduid met opvallende groene iconen. De puurheid van de producten worden versterkt door de natuurlijke uitstraling met kraft bruin, wit en het frisgroene logo. Extra dimensie bij deze lijn: van elk verkocht product gaat €0,05 naar het goede doel! Dit jaar heeft Prikkels gekozen voor Stichting Present en de Voedselbank. U als ontvanger van dit pakket beslist naar welk goede doel de donatie gaat.       

Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden om deze lijn te combineren met eventueel een toegevoegd geschenk!                                                                                                                                                                                                 

Stichting present
Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Stichting Present werkt met vrijwilligers samen om de mensen in jouw buurt hulp te bieden waar nodig. Daar wordt iedereen blij van!


Voedselbank

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armste door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om de mensen van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: ‘’Oog voor voedsel, hart voor mensen”.

fair en share kerstpakket

Pin It on Pinterest

Share This