• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Nieuws

De laatste prikkels

Hamamdoeken

Bedrukte of geweven Hamamdoeken zijn een uitermate geschikt als relatiegeschenk. Prikkels levert direct uit voorraad of geheel op maat  direct via de producent.  Een heel mooi geschenk voor in het zomerpakket, maar pas ook goed als zijnde kerstgeschenk. Hamamdoeken zijn dun geweven, zeer goed absorberende, handdoeken en badlakens, van zuiver katoen of linnen en leverbaar diverse grammage en formaten.

Hamamdoek Recycled

Nieuw in assortiment zijn onze gerecyclede hamamdoeken bestaande uit  50% katoen, 50% gerecycled materiaal: polyester/katoen
Deze hamamdoek wordt gemaakt van afval uit de textiel industrie icm ingezamelde kleding:Hamamdoek recycled - relatiegeschenk met bedrukking of inweving

Personalisering

De Hamamdoeken kunnen we voorzien van een eigen bedrukking of eigen kleuren.Wij leveren zowel direct vanuit voorraad als op maat gemaakte custom made hamamdoeken, gemaakt in de kleuren van uw bedrijf of merk. De hamamdoek wordt nog specialer in combinatie met een verpakking met bedrijfslogo en eigen taglabel. Vraag Prikkels naar de mogelijkheden.

Verpakkingsmogelijkheid

Als verpakkingsmogelijkheid bieden we een op maat gemaakte doos aan, een cellofaan met eigen inlay of een custom made banderol. Hamamdoeken zijn te gebruiken als strandlaken, handdoek of pareo voor op reis, op de boot, sportschool, sauna, picknick, camping en nog veel meer!

 

Pin It on Pinterest

Share This