• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Prikkels vertegenwoordigt de Fonq cadeaukaart als HET keuzeconcept voor bedrijven.

FonQ is het meest inspirerende en trendsettende cadeau- en woonwarenhuis op het web. FonQ levert duizenden merkproducten direct uit voorraad. Dagelijks wordt het unieke assortiment uitgebreid met de nieuwste merken en (cadeau)producten voor in en om het huis. Gemakkelijk besteld, razendsnel thuisbezorgd en met de beste service. Bij FonQ vind je het! 

Prikkels heeft interessante extra mogelijkheden als meerwaarde voor u, denk hierbij aan een eigen omslag – verpakking en landingspagina. Vraag bij ons naar de mogelijkheden :Wij maken geheel vrijblijvend een look en feel van uw bedrijf in het Fonq keuzeconcept.

Fonq.nl is het cadeauwarenhuis waar je slaagt voor de leukste cadeaus en unieke designproducten. In ons enorme assortiment, met ruim 26.000 producten en de beste merken vind je alles op het gebied van wonen, design, koken, speelgoed, wellness, tuin en cadeaus.

Een keuzeconcept door Prikkels op maat gemaakt en een bewezen succesvolle formule!

Bij ons heeft u de mogelijkheid uw Fonq cadeaukaart en landingspagina geheel te personaliseren en te verpakken zodat u u de mogelijkheid tot vrije keuze weggeeft maar wel in een geschenk met een persoonlijk tintje – Meerwaarde, geen Meerkosten!

Prijzen zijn conform Fonq, echter kunnen we bij grotere afname extra kortingen realiseren en een volledig eigen look en feel organiseren.

Voorbeeld landingspagina: Voorbeeld keuzeconcept eigen website

Pin It on Pinterest

Share This