• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

De BOGO-Bottle is Buy One, Give One!

De afkorting BOGO staat voor “Buy One, Give One”. Voor elke verkochte BOGO waterfles gaat er een zelfde fles naar een schoolkind in Afrika. De fles is zo een duurzame investering voor betere hygiëne op de allerarmste scholen waar nog geen water of toiletten zijn.

De fles is herbruikbaar, stijlvol, foodproof, makkelijk te personaliseren en uitermate geschikt om mee te nemen naar sport, school of voor onderweg. De fles heeft een dubbele dop die je goed schoon kunt houden.

 • Navulbaar
 • Recylclebaar
 • PET-vrij 
 • BPA-vrij (weekmakervrij)
 • Geschikt voor koude en warme drank (geen thermos)
 • Vaatwasserbestendig
 • Voor elke verkochte fles doneren wij er ook een aan een scholier in Afrika

De draaglus is speciaal ontworpen voor de kinderen in Afrika. De fles is een duurzame investering voor betere hygiëne op de allerarmste scholen waar nog geen water of toiletten zijn. Om deze gebieden te bereiken worden de flessen vervoerd in de pijpen van handpompen. De ambitie is om dit jaar alle kinderen in Gambia van een fles te voorzien.

De Bogo Bottle bedrukt of onbedrukt als relatiegeschenk.

Al met al is onze fles bij uitstek een Return On Investment product en daarmee een functioneel en betaalbaar relatiegeschenk. Uw klant krijgt namelijk een duurzame fles die maatschappelijk verantwoord is en bovenal marketingtechnisch zeer interessant is omdat de eindgebruiker de fles jarenlang kan gebruiken en dus jarenlang naar het bedrijfslogo kijkt. 

De waterfles is ook te embossen, het logo “springt” dan uit de fles en is voelbaar aanwezig.

Prijzen van de Bogo Bottle

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor drinkfles in uw gewenste kleur en grootte:

  Join the pipe:

  stimuleert het drinken van kraanwater om zo de vervuiling tegen te gaan van de vervuilende PET-fles. Daarnaast proberen we tegelijkertijd het water eerlijker te verdelen en elders op de wereld mensen van schoon drinkwater te voorzien. Dit doen wij onder andere door het plaatsen van waterpompen en watertappunten in Nederland maar ook onder meer in Afrika en Azie.

  Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

  Duurzaam initiatief

  Naast het feit dat mensen in ontwikkelingslanden gebaat zijn bij de activiteiten van Join the Pipe, is het initiatief natuurlijk ook milieuvriendelijk. In Nederland en België zijn er zeer strenge kwaliteitseisen gesteld door de overheid om te zorgen voor schoon en veilig drinkwater. Het drinkwater is van dermate hoge kwaliteit dat het niet onderdoet voor een merk bronwater uit een plastic flesje. Toch gaan er enorme hoeveelheden plastic waterflesjes over de toonbank. Niet alleen het onnodig gebruik van plastic drukt op het milieu maar ook het transport over de weg om deze flesjes bij de consument te krijgen is een probleem. De boodschap is helder: drink voortaan kraanwater onderweg of op het werk. Net zo lekker als bronwater en veel beter voor het milieu!

  Wereldwijd hebben zo’n 800 miljoen mensen geen toegang tot schoon en veilig drinkwater. Daarom komt de opbrengst van onze flessen, tappunten en donaties ten goede aan schoon drinkwater projecten. Inmiddels hebben we meer dan 250 projecten kunnen realiseren in o.a. Kenia, Tanzania, Congo, Mozambique, Gambia, Benin en Bangladesh.

   

  Pin It on Pinterest

  Share This