• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Dag van de verpleging

De Dag van de Verpleging  is de mogelijkheid bij uitstek om de werknemers in de zorg eens in het zonnetje te zetten en een blijk van waardering te geven Op 12 mei wordt ieder jaar de Dag van de Verpleging gevierd, Werknemers in de zorg steken vaak hun hele ziel en zaligheid in hun werk en maken er veel meer van dan een betaalde baan. Het gaat over passie en vooral over betrokkenheid.

Samen met u maken we originele geschenkconcepten waarin uw waardering perfect wordt overgedragen. dit doen we op diverse manieren en voor ieder budget. Prikkels zorgt voor speciale en originele geschenken waardoor uw medewerkers ook echt het gevoel krijgen dat er waardering overgedragen wordt.

We gaan graag samen met u op zoek naar een geschenk dat uw medewerkers én uw organisatie op het lijf is geschreven. En, zoals elk geschenk van Prikkels, voorzien van een persoonlijke tekst en een aantrekkelijke, creatieve verpakking. Dat maakt het weggeven en het uitpakken al tot een bijzonder moment.

Enkele voorbeelden:

We kunnen het hele geschenk voorzien van passende uitstraling, het geschenk en verpakking wordt geheel uitgevoerd in uw eigen look en feel. Uiteraard kunnen we de boodschap middels een tekst/verpakking overdragen. Klik op de afbeelding voor een vergroting. De prijs is uiteraard sterk afhankelijk van het aantal en en product zelf. Voor ieder budget kunnen we op pakkende wijze indruk maken. Even iets anders dan een ander..

snoepblik full colour bedrukt dag van de zorgFull colour bedrukte blik chocolade voor dag van de zorg.origineel geschenk dag van de verpleging

 

 

 

 

dag van de zorg geschenkKoekblik dag van de verpleging op maat gemaakt in full color door Prikkels uit eindhovenDopper pakket op maat gemaakt door Prikkels BV uit Eindhoven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikkels is gespecialiseerd om meerwaarde zonder meer kosten te creëren. Voor ieder budget en aantal een passend voorstel te maken waar aandacht en zorg aan besteed is!

Benieuwd naar onze originele manier van geven? Daag ons uit! 

Pin It on Pinterest

Share This