• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Dag van de Leidster

De Dag van de Leidster is de mogelijkheid bij uitstek om de werknemers in de kinderdagverblijven eens in het zonnetje te zetten via een leuk cadeautje of attentie. Wij kunnen door middel van een eigen wenskaartje, eigen verpakking heel creatief meedenken en hebben een breed assortiment aan cadeau’s die geheel in eigen huisstijl en/of met eigen bedrukking geleverd kunnen worden. 

Mogelijkheden 

Prikkels zorgt voor speciale en originele geschenken waardoor uw medewerkers ook echt het gevoel krijgen dat er waardering overgedragen wordt.
We gaan graag samen met u op zoek naar een geschenk voor de dag van de leidster dat uw medewerkers én uw organisatie op het lijf is geschreven. En, zoals elk geschenk van Prikkels, voorzien van een persoonlijke tekst en een aantrekkelijke, creatieve verpakking. Dat maakt het weggeven en het uitpakken al tot een bijzonder moment.

Voorbeelden

Onderstaande een aantal voorbeelden voor de dag van de leidster, wanneer u ons een richtlijn kan aangeven over het aantal en budget per item dan kunnen wij een creatief en vrijblijvend voorstel voor u uitwerken.

Benieuwd naar onze originele manier van geven? Daag ons uit! 

Verras uw medewerkers met een persoonlijke boodschap en uitstraling

Creatief en persoonlijk zijn de kernwaarden voor een leuk geschenk. De dag van de leidster draait natuurlijk om de leidsters, wanneer zij een geschenkje krijgen met een eigen wenskaartje dan geeft dit een extra blijk van waardering. Wij maken graag een voorstel en kunnen dit eventueel laten opmaken door een van onze ontwerpers of tekstschrijfster.

Derde donderdag van september

De dag van de leidster wordt iedere derde donderdag van september gevierd. Dit blijkt een enorme welkome waardering voor alle leidsters, leiders en gastouders.

Pin It on Pinterest

Share This