• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Boc’n Roll Sandwich wrapper.

We zijn altijd opzoek naar slimme oplossingen om een gezonde en duurzame levensstijl te promoten met minder afval. Prikkels heeft iets nieuws voor u; de Sanwich wrapper. U kunt hiermee gemakkelijk uw boterhammen, sandwich, kaas en worst wikkelen in de Boc ‘n Roll om deze te bewaren. De Boc’n Roll is er in twee varianten Square en Eco, de Square varianten zijn aan de buitenkant van polyester en de Eco varianten van katoen.

Omschrijving:

De  Boc n roll vindt zijn oorsprong in Spanje. Een Boc‘n’Roll is een handig een duurzaam alternatief voor plastic boterhamzakjes en aluminiumfolie en kan tevens als placemat dienst doen. Roll’eat biedt herbruikbare alternatieven aan voor plastic wegwerpverpakkingen.

Prikkels is aangewezen officieel dealer voor de custom made Boc’n’Roll!

bock n roll bedruk met logo

De Boc‘n’Roll is gemaakt met recyclebaar kunststof (TPU) aan de binnenkant zodat je boterhammen lang vers blijven. Makkelijk schoon te maken met een doekje of op 30 graden in de wasmachine. Prikkels kan dit product is op verschillende manieren op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden voor personalisering.

Prijzen vanaf €2,80 excl. BTW

Vraag meer informatie aan!

button aanbieding relatiegeschenk

 

 

Pin It on Pinterest

Share This