• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Bedrukte Dopper als MVO relatiegeschenk!

Scherp geprijsde Doppers met logo, mogelijkheid tot 360 graden ronddruk.
De Dopper met logo: een duurzaam relatiegeschenk en nu ook mogelijk met Full Colour opdruk!

Stuur ons bij voorkeur het logo in EPS of Adobe Illustrator formaat en wij maken voor u een proefdruk en heldere prijsopgave.

We hebben onder andere onderstaande nieuwe kleuren Doppers in ons assortiment!:

 • Dopper Original Pink Paradise
 • Dopper Original Sunshine Splash
 • Dopper Hakuna Mintata
 • Dopper Original Sea Green

 

De kleur Deep Purple zullen uit het beeld verdwijnen.

De DOPPER drinkfles is een prachtig Nederlands initiatief om de milieubelasting als gevolg van het gebruik van kunststof (PET) flessen te verminderen. Zeker daarom ook goed in te zetten als MVO relatiegeschenk. De bedrukte Dopper is een uitermate geschikt relatiegeschenk om te ontvangen.

Prikkels BV is OFFICIEEL DEALER van bedrukte Doppers in diverse kleuren, wij kunnen voortaan RONDDRUKKEN!

De Dopper waterfles met logo is ideaal voor onderweg, op kantoor, tijdens sport en op vakantie. Tap je eigen water in deze hippe waterfles met eigen opdruk.

Ook Doppers bedrukken met individuele namen is mogelijk.

 • Mogelijkheid tot full colour opdruk rondom beker gedeelte.
 • Mogelijkheid tot bedrukking op de fles zelf
 • 0,5 liter inhoud
 • Nederlands product, zonder schadelijke stoffen
 • Makkelijk afwassen en 100% vaatwasmachinebestendig (tot 65° C)
 • De dop fungeert ook als bekertje en kan vervangen worden door een speciale sportdop.
 • Duurzaam, kan eindeloos hergebruikt worden; cradle-to-cradle.

 Laagste Prijzen van De Dopper, vanaf € 6,65 incl. bedrukking!

Vraag tevens naar onze volledig full colour ronddruk mogelijkheden!

button aanbieding relatiegeschenk

Bedrukkingsmogelijkheden Full colour opdruk rondom de Dopper.

Laat uw Dopper bedrukken en draag zo bij aan projecten waarbij minderbedeelde mensen ook de beschikking krijgen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. De Dopper kunnen we volledig digitaal in full colour bedrukken. Door de nieuwe digitale druktechniek die speciaal ontwikkeld is voor de doppers is het mogelijk om de dopper rondom te voorzien van een digitale bedrukking, zelfs enkelnaam bedrukking is mogelijk. U kunt dus nog veel meer dan alleen logo op de dop bedrukken.

Doppers kleuren nieuw van Prikkels uit EindhovenSteun SIMAVI

SimaviDe DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder die een positieve bijdrage wenst te leveren aan ons milieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Een vast bedrag wordt namelijk per fles gedoneerd aan SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

 

De Dopper B2B!

De DOPPER is vooral bedoeld voor de consument maar ook voor het bedrijf. Geef uw werknemer of zakenrelatie een DOPPER en draag zo als onderneming bij aan een schoon milieu en steun SIMAVI. Is leverbaar met uw eigen bedrijfslogo, al naar wens in RONDOMDRUK. Graag maken we voor u een prijsopgave. Prikkels is leverancier en dealer van de diverse Doppers in kleur. We kunnen het geheel ook volledig op maat maken. Verpakking en eventuele teksten geheel in uw bedrijfsstijl.

De Dopper pakket geheel op maat voor u gemaakt!

Het Dopper pakket met een Dopper, waterbelt (gepersonaliseerd) en bijvoorbeeld fles Karvan Cevitam dat vanaf € 10,85 per pakket kost. kunnen we geheel personaliseren verder aanvullen met bijvoorbeeld een handdoek, badjas of iets anders. Indien u interesse heeft in het volledig Dopperpakket, dan stemmen wij uw wensen af op de mogelijkheden. Helaas is de minimale afname van volledig Dopper maatwerk pakketten, vanaf 500 stuks op maat te realiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Een echt MVO pakket, uit te voeren met Handsoff My Chocolote chocolade of met Tony Chocolonely. Dit geschenk combineert het lekkere met het mooie. Het Dopper flesje is een echte Dutch design hit. Je opent de fles door de dop eraf te draaien. Als je de bovenste twee delen eraf schroeft heb je een soort wijnglas waar je ook uit zou kunnen drinken.

U kan er natuurlijk iets anders dan water in doen. De Tony Chocolonely / Handsoff My Chocolate chocoladereep smaakt heerlijk en is veel te lekker om te delen, behalve met jezelf dan. Dit geschenk wordt verpakt in een leuk geschenkdoosje of tasje. Geschenkdoosje op maat is afhankelijk van het aantal.  Met deze chocolade wordt het Quality for a Better Life programma gesteund. Hiermee worden boeren geholpen om hun cacao op een duurzame manier te verbouwen en tegelijkertijd hun gezinsleven te verbeteren.
dopper_en_chocolade-geschenkpakket-met-eigen-sleeve

Voorbeeld van een op maat gemaakt Dopper Pakket:

Als officieel Dopper-b2b dealer dragen we u graag extra mogelijkheden aan, vraag vrijblijvend meer informatie aan bij Prikkels BV.

 

Pin It on Pinterest

Share This