• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Baby Tree

Dat is pas een leuk relatiegeschenk! Denk bijvoorbeeld als kraamcadeau, opening van een nieuw bedrijf of als mail campagne

Dit boompje is geen volgroeide boom maar een Baby Tree. Met wat liefde en zorg kun je deze ent opkweken tot een gezonde en producerende fruitboom.
Baby Tree relatiegeschenk

Persoonlijke karakters

Om het meer persoonlijk te maken krijgt elke uitvoering van de Baby Tree zijn persoonlijke karakter. Dit is “Hugo de pruimenboom”. Deze is in de kwekerij met liefde en zorg gekweekt. Nu is het aan jou om hem door te kweken tot een grote en gezonde boom.
Hugo krijgt een geboortecertificaat met zijn geboorte land, lengte en Latijnse naam. Er is voor de nieuwe “ouders “ ruimte gereserveerd om zijn groei bij te houden.

Het geboortebewijs bevat een uniek nummer dat je online kunt registreren om tips en stap-voor-stap teeltbegeleiding te krijgen. Zo leer je hoe je voor jouw Baby Tree moet zorgen.

De Baby Tree Hugo produceert heerlijke donkerblauwe pruimen met zacht geel vruchtvlees. Deze fruitboom is makkelijk te kweken en daardoor zeer geschikt voor in de tuin. Toch heerlijk om een eetbare boom in de tuin te hebben? Wanneer de pruimen rijp zijn kan je ze zo lekker opeten, maar tevens de lekkerste dingen van maken zoals: compote, jam, taart, sap, salade, smoothie etc

maar natuurlijk zijn er ook andere soorten zoals: peer, kers en appel.

voor vragen kunt u contact met ons opnemen!

Pin It on Pinterest

Share This